Kernen

I mere end 20 år har mine drenge været årsag, forklaring & undskyldning for de fleste af de valg jeg har taget – og dem jeg ikke har taget og derved på en måde alligevel har taget.

Nu tager de egne valg, som jeg ikke altid forstår, men som jeg alligevel forsøger at respektere og acceptere.

Semivoksen på 21 bor sammen med yndige Velcro. Han er god til soulfood & tosset med film, har aldrig ejet en Smartphone og hører musik fra før jeg blev født. Hvis moren måtte bestemme, så var han aldrig stoppet med at tegne. <3

Sankt N på 18 udfordrer konstant sig selv, der hvor livet ikke gør det for ham. Og øver os i at vi ikke længere skal vide alt, selvom vi godt gad.  Hvis han var en chokolade var han klart en Ritter Sport: kvadratisk, praktisk, god.

Hr. R. er drengenes far. Han er også butiksmand, brandmand og min mand. Vi har kendt hinanden i evigheder og været kærester i de fleste af dem. Han larmer virkelig meget, roder og provokerer, men er god til at lave sovs, kysse i nakken og finde rundt i storbyer vi besøger. Han er den ven jeg ville ringe til, hvis jeg var med i Hvem vil være Millionær og vores hænder passer perfekt i hinandens.