Vinderen må være…

Træt!

Tak til jer som har deltaget i den årlige fødselsdagskonkurrence – det var absolut hyggeligt, både her og på Facebook!

For en gang skyld fandt jeg hurtigt en vinder, selvom jeg plejer at ligge søvnløs af bare vægelsind. Hvilket ikke er så farligt som det lyder, fordi jeg alligevel ender med en løsning, efter at have draget alle mulige mennesker ind i umulige udvælgelsesprocesser, som jeg så alligevel ikke er helt tilfreds med, hvorfor jeg opfinder egne parametre, som altid giver den rigtige vinder. Og så sover jeg fint igen.

Hvis man er vågen om natten, så skal det nemlig helst være fordi man har vigtigere ting at tage sig til end at sove. Ellers er det ikke så godt og så bliver jeg meget mor-agtig og ruller den store omsorgspakke ud.

Så når jeg hermed siger tillykke, så er det med et indtrængende ønske om, at pakken må gøre dig glad – og søvnig!

       EVA!

Hvis du sender mig din adresse i en privatbesked, så sender jeg hygge dig vej – og min bog. (skriv hvis den skal signeres).

“I endnu en søvnløs fuldmånenat sidder jeg og læser her på en af “mine” blogs og glæder mig over, at du gider at skrive indlæg, så jeg har noget at læse, som ikke er grufulde nyheder om ebola, ISIS, dansk politik eller pladder om de kendte.
Om natten skal læsningen være afslappende, men ikke kedelig, give stof til eftertanke, men ikke holde én vågen af angstfuld grublen.
Når jeg oven i købet kan mærke, at der er et rigtigt levende menneske bag ordene, er jeg glad og hygger mig, selv om det ville være smartere at sove…
Stort tillykke med bloggens 5 år d. 15. oktober Fru Z! Jeg kan godt huske den skønne dame på billedet, som vist er fra Cuba – men jeg synes nu, du er kønnere, når du er dig selv 🙂
PS. Jeg har allerede læst din bog, men jeg har en god ven, som ville blive glad for at få den som gave, hvis jeg vandt hyggepakken…”

I år er der ikke nogen Fru Z Greatest CD med, fordi jeg er gået fra iTunes til Spotify. Men jeg forsøger at lave en playliste, som så vil blive afsløret på bloggens ægte fødselsdag – på onsdag.

Og som om det her ikke er nok, så kommer der også snart en konkurrence ovre på bogens Facebook-side. Hvis det lyder interessant, så må du jo hellere klikke “like” så du kan holde dig opdateret. For selvom det bliver noget om død, så bliver det rigtig fint og interessant. Hvis jeg selv må have lov at sige det.

Stille død forside

6 thoughts on “Vinderen må være…

  1. Hurra, jeg vandt! Jeg glæder mig til hyggepakken, og takker igen for en blog, jeg håber kommer til at fejre fødselsdag mange gange endnu!

  2. Åh, det med at skrive om verden derude, det er der andre der klarer så fint så fint. Og sorry, alle kan ikke vinde – men jeg gad godt at de/I kunne! (så skal jeg bare have nogle sponsorer..)

  3. Tillykke til Eva, og tillykke til Fru Z fordi du nu måske har fået søgeordet “Fru Z vinder” ind. Indlægget må være kommet i det øjeblik jeg søgte, for jeg har trykket på “Forside” mange gange. Jeg var ellers sikker på at jeg vandt. Og jeg kan kun sige jeg også er glad for at du ikke skriver om alt muligt ude i verden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s