Lets go crazy!

Sidst jeg var til koncert med Prince, gik jeg i 1.g på et provinsgymnasie. Min veninde og jeg havde købt os en pakkeløsning, der indbefattede noget bus til Gøteborg. Og det syntes vi var en pjækkert værd. Eller. 2 dages pjæk. Faktisk. Men whos counting, når Prinzen er i Sverige?

Vi stod tidligt op. Satte os i bussen, og hørte Prince hele vejen. Purple Raaaaaain!! Men ehm. Så var der så noget ventetid deroppe. Og hvor er det pragtfuldt, at der lige var sådan et Tivoli ved siden af koncertstedet. Og spisesteder og alt muligt. Når man ikke har svenske penge med. Og ingen gider vores danske kroner. Pis oss altså.

Så vi satte os på jorden foran spillestedet, og gloede ud i luften. En halv dag. Plus det løse. Uden mad. Uden drikke. Uden penge.

Da vi endelig kunne komme ind, var der nogen der fik ondt af vores fårede udtryk, og tog imod vores danske penge. Så vi kunne købe en sodavand. Bare.

Så kom vi endelig ind. 

Og stod og spassede helt ud til musikken, mens mikroPrince dansede rundt, 14 kilometer væk, på en bittelille scene. (Det var dengang, før der var nogen der brugte storskærme)

Bum færdig. Ud i bussen igen. Snorkede hele vejen hjem til Danmark. Blev smidt af på Hovedbanegården. Som var låst. Midt om natten. Lagde os til at sove ude foran. Jo, fanme! Og tog det allerførste tog hen til noget varm seng.

All times greateste koncertoplevelse.

Man er blevet ældre.

Mere magelig. Mere praktisk. Måske endda på visse punkter (lidt) klogere.

Så når jeg sadler tourbussen i dag, for at tage til Princekoncert i det jyske, så er det i egen bil. Med GPS. (Man kender vel egne geografiske begrænsninger)  Og jaja, jeg skal nok sørge for at få vekslet til jyske penge, også.

Og glæder mig forresten også ret så meget, til kvalitid med næsten voksen søn. Som vi egentlig ellers ikke ser så meget til. Mere.

One thought on “Lets go crazy!

  1. Jamen vores stakkels kroppe skal jo behandles mere nænsomt nu til dags. Eller værker hofterne og andet knirker. :-D Har droppet liggeunderlaget OG overnatningerne på stationerne for flere år siden og tager ikke på camping uden en solid luftmadras. Men måske man skulle overveje senior-interrail? Santorini – here we come…..
    Nå men rigtig god fornøjelse og fest med Prinze. Og nyd at det nu er storskærmenes tid….
    ;-D

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s