Råd nr. 4 – koster heller ikke en krone!! kast ikke med ild hvis du selv bor i et hus af papir

Det sker at man møder en klaphat. Men hvis man pludselig føler sig omringet af idioter, så er det nok på tide at hive sig selv hen foran et spejl, og kigge sig dybt i øjnene. Kunne være man selv havde noget der skulle hankes op i?

Selv tak..

4 thoughts on “Råd nr. 4 – koster heller ikke en krone!! kast ikke med ild hvis du selv bor i et hus af papir

  1. Jo, du kan så kåre dig selv som den eneste coach i Danmark, der ikke prøver at slå plant på andre folks sukkertrang, stress, manglende selvværd, manglende karriere, overvægt, manglende evne til at få parforholdet til at fungere, få børnene til at gøre som man synes, osv osv. You name it og der er en coach, der vil tage dine penge for at fixe det.

  2. Sidder her og griner, og læser lige dine fantastiske råd een gang til……….. Du burde sgu tage penge for det – lige som Ninka og Det Islandske Kosteskaft (aka Thorbjörg Hafsteinsdottir) bare 100 x klogere og 10.00 x mindre irriterende. Kh Eva PS – Med drys på – SUKKERDRYS.

    • Søde Eva, har da også overvejet om jeg skulle spinde guld på min unikke livsvisdom, men alsår…Det ville ligesom tage luften ud af den ballon jeg prøver at puste op, ikke sandt?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s