Kernen

I mere end 20 år har mine drenge været årsag, forklaring & undskyldning for de fleste af de valg jeg har taget – og dem jeg ikke har taget og derved på en måde alligevel har taget.

Nu tager de egne valg, som jeg ikke altid forstår, men som jeg alligevel forsøger at respektere.

Semi-voksen på 20 elsker film så meget, at han godt selv gad lave dem, sin kæreste, Velcro, så meget, at han bor sammen med hende & mad så meget, at han faktisk kan lave det. Vi har en fælles svaghed for Jo Nesbø, madprogrammer & gin.

Sankt N er 18 år, født ekstremt for tidligt og har diverse diagnoser i baglommen. Som om det ikke var nok, så udfordrer han konstant sig selv, der hvor livet ikke gør det for ham. Og så øver han os i, at vi ikke længere skal vide alt, selvom vi godt gad. Vi har en fælles svaghed for platte jokes, friske ærter og retfærdighed.

Hr. R. er drengenes far. Han er også butiksmand, brandmand og min mand. Vi har kendt hinanden i evigheder og været kærester i de fleste af dem. Han larmer virkelig meget, roder og provokerer, men er god til at lave sovs, kysse i nakken og finde rundt i storbyer vi besøger. Han er den ven jeg ville ringe til, hvis jeg var med i Hvem vil være Millionær og vores hænder passer perfekt i hinandens.